• nyheter 111
  • bg1
  • Trykk enter-knappen på datamaskinen. Nøkkellås sikkerhetssystem abs

Tft Touch Screen 2,8 tommers resistivt berøringsskjermpanel

Ruixiang er en ledende produsent av LCD-skjermer og Tft-berøringsskjermer i Kina, kjent for sin utmerkede stående beholdning, støtte for små batcher og forskjellige produktlinjer. Blant sitt imponerende utvalg av produkter er2,8-tommers resistivt berøringsskjermpanelskiller seg ut som en allsidig, høykvalitetsløsning for en rekke bruksområder.

Den 2,8-tommers resistive berøringsskjermen, produktkode RXA-028004-09, er en 4-tråds resistiv skjerm designet for å møte kravene til industriell kontroll, medisinsk utstyr, smarthusutstyr, menneske-datamaskin interaksjonssystemer, sikkerhetsapplikasjoner og mer . Med en TP OD på 49,4*68,6*1,2 og en TPAA på 44,1*58,15, gir dette berøringsskjermpanelet presis og responsiv berøringsfunksjonalitet, noe som gjør den ideell for flere teknologiimplementeringer.

En av produktets nøkkelfunksjoner er TFT-berøringsskjermteknologien, som forbedrer den visuelle opplevelsen og responsen til panelet. TFT-teknologi (Thin Film Transistor) er kjent for sine livlige farger, høye oppløsninger og utmerket bildekvalitet. Når den kombineres med den 2,8-tommers resistive berøringsskjermen, kan den skape overbevisende brukergrensesnitt for en rekke enheter og systemer.

Ruixiangs forpliktelse til å støtte lavt volum og tilpasning forbedrer appellen til det 2,8-tommers resistive berøringsskjermpanelet ytterligere. Selskapet er i stand til å imøtekomme spesifikke behov som tilpassede skjerm-FPC-er, skjerm-IC-er, skjermbakgrunnsbelysninger, berøringsskjermdeksler, sensorer og berøringsskjerm-FPC-er, og sikrer at kundene får tilpassede løsninger som oppfyller deres unike prosjektbehov.

I tillegg til tilpasningsmuligheter, er Ruixiangs stående varelager en betydelig fordel for selskaper som ønsker å fremskynde produktutviklingsprosessen. Prøver og små partier av den 2,8-tommers resistive berøringsskjermen er lett tilgjengelig for frakt samme dag, noe som sparer verdifull tid og forenkler utviklingsfasen. Denne raske behandlingstiden er i tråd med kravene til det moderne markedet, hvor smidighet og hastighet til markedet er avgjørende for suksess.

Berøringsskjerm
leverandør av resistiv berøring
tilpassede berøringsskjermprodusenter

Anvendelsen av2,8-tommers resistivt berøringsskjermpanelpå ulike felt fremhever dens allsidighet og tilpasningsevne. I industrielle kontrollinnstillinger fungerer det som et intuitivt grensesnitt for overvåking og administrasjon av utstyr og prosesser. Innen medisinsk utstyr bidrar dens presise berøringsevne til å utvikle brukervennlige og effektive medisinske enheter. I smarthussystemer muliggjør berøringsskjermpaneler sømløs interaksjon med tilkoblede enheter, og forbedrer dermed den generelle brukeropplevelsen. I tillegg, i sikkerhetsapplikasjoner, kan den lette tilgangskontroll og overvåking gjennom sin responsive berøringsfunksjonalitet.

Alt i alt bruker Ruixiangs 2,8-tommers resistive berøringsskjermpanel TFT berøringsskjermteknologi, som gjenspeiler selskapets forpliktelse til å tilby høykvalitets, tilpassbare og brukervennlige løsninger for ulike bransjer. Med sin overlegne funksjonalitet og selskapets forpliktelse til å møte spesifikke kundebehov, er dette berøringsskjermpanelet et vitnesbyrd om Ruixiangs ekspertise og innovasjon innen LCD- og berøringsskjermproduksjonsindustrien.


Innleggstid: 19. juni 2024